Anmäl er här

Om tävlingen - Årets Omslagsbrud 2022 ska koras.

Nu startar Allt om Bröllops årliga stora tävling!

Hundratals tävlande ska göra upp om titeln Årets Omslagsbrud. Vinnare får pryda omslaget för nästa utgåva av Allt om Bröllop! Från och med den 24:e februari kan alla vara med och tävla.

Tävla via vår sajt: Du anmäler dig direkt på vår sajt, http://omslagsbrud.alltombrollop.com - laddar upp en bild och är sedan med i tävlingen.

Alla i hela Sverige kan tävla om att vinna tävlingen Allt om Bröllops Omslagsbrud 2022. Ladda upp en bild på vår sajt och bli en av 3 lyckliga vinnare som bjuds in till Stockholm, den 25 mars, där blir du stylad av Allt om Bröllop och hela vårt team, hårstylister från Rapunzel of Sweden och makeup-artister från Face Stockholm. Vinnarna kommer att fotograferas av vår professionella modefotograf, Alina Berkovskaia, och filmas av Allt om Bröllops fantastiska videograf Simon Kallin.

Vinnarna får bo på exklusiva Hotell Elite Eden Park i Stockholm. Hotellet ligger intill den rogivande parken Humlegården och livfulla Stureplan. Ett 4-stjärnigt hotell där förstklassig service erbjuds. De tre vinnarna kommer även få avnjuta en middag på fantastiska restaurang Miss Voon. Som serverar kombinerade smaker från alla de asiatiska köken med en skandinavisk grund. Miss Voon har länge varit inspirerade av det asiatiska köket och är glada över att få tolka det på deras eget personliga sätt. Fräschör, enkelhet och mycket smakskaraktär är ledorden när de utformar menyn, och det går igen även i vin- och drinklistan. Dagen efter väntar en oförglömlig heldag med modefotografering i de vackra lokalerna på Norra Latin.

Under hela perioden kan man gå in och se vilka som ligger bäst till på sidan ”Topp 20”.

Anmäl er här

Allt om Bröllops Omslagsbrud 2022

presenteras i samarbete med