Regler & villkor

Allt om Bröllops Omslagsbrud 2020. Hela svenska folket kan rösta fram sin favoritmodell för att pryda ett kommande omslag på tidningen Allt om Bröllop. Fram till kl 24:00 den 13:e mars har ni chansen att rösta på er favorit. De 20 som fått flest röster går vidare till finalveckan.

Final

Den 14:e mars inleder vi finalveckan där hela svenska folket kan rösta på sina favoriter fram till kl 24:00 den 20:e mars

Om vinsten

Vinnaren kommer att resa till vår studio och tas om hand av ett team bestående av professionella stylister, hår och makeupartister samt en fotograf. Vinnaren står själv för transport- och eventuella övernattningskostnader i samband med resan till studion och fotograferingen. Observera att alla priser är personliga och inte kan bytas ut mot andra varor eller säljas vidare.

Eventuell vinstskatt eller andra kostnader som tillkommer för vinsterna betalas av vinnaren själv.

Regler

Alla som deltagit i Allt om Bröllops tävling Årets Omslagsbrud har chansen att pryda ett kommande omslag av Allt om Bröllop. Tävlingsbilderna kommer att publiceras på www.alltombrollop.com. Allt om Bröllop äger rättigheterna till samtliga bilder och förbehåller sig rätten att publicera dessa i samtliga av företagets produkter, både på webben och i de tryckta medierna, samt förbehåller sig rätten att använda dessa i andra sammanhang. Tävlingsdeltagaren får endast delta med en bild per person. Allt om Bröllop äger rätten att inhibera tävlandes medverkan

I och med att varje deltagare har fyllt i och godkänt de regler som framgår godkänner de tävlande villkoren för Allt om Bröllops Omslagsbrud 2020. Det är endast de tävlande som själva får ladda upp bilder och anmäla sig till tävlingen. Det är inte tillåtet att anmäla en annan person till tävlingen. Varje deltagares email ska personligen tillhöra den tävlande. Du måste vara 18 år och myndig för att tävla. Tävlingen gäller endast för tävlande i Sverige. Vinnare underrättas av Allt om Bröllop och juryns beslut kan inte överklagas. I första röstomgången (24:e februari – 13:e mars) röstar svenska folket fram 20 finalister som går till final. I andra röstomgången (14:e mars – 20:e mars) kommer svenska folkets röster på de 20 finalisterna summeras och tilldelas en poäng mellan 1-10. En av Allt om Bröllop särskilt tillsatt jury kommer också att rösta. Svenska folkets röster i finalen utgör 50% och juryns röst utgör 50% av den slutgiltiga poäng som varje finalist får. Dom tre deltagarna med sammanlagt högst poäng koras till vinnare och kommer att pryda ett av Allt om Bröllops omslag.

Allt om Bröllops Omslagsbrud 2020

presenteras i samarbete med